KASSEL - REG2D2W

Vitrína

Kód výrobku: S491-REG2D2W-DMON/DCA_

Akcia -46%
Farba:
dub monastery/dub čierny
dub monastery/dub čierny
 S491-REG2D2W-DMON/DCA_
413,00 223,00
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 247,80

Podrobný popis

Pri rozhodovaní medzi vitrínou a komodou chceme upriamiť pozornosť práve na vitrínu z kolekcie Kassel. Kombinuje možnosť vystavenia dekorácií a dostatok úložného priestoru.

Symetrický dizajn a rozdelenie na dve funkcie - to najlepšie vystihuje túto štvordverovú vitrínu. Horná časť je ako stvorená na prezentáciu drobných dekorácií a ozdôb. Za sklenenými dvierkami z bezpečnostného tvrdeného skla sa nachádzajú dve police, z toho jedna sklenená. Ako odporúčaná doplnková výbava je k dispozícii LED osvetlenie, ktoré dodá vystaveným predmetom zaslúženú pozornosť a vitvorí tiež príjemnú atmosféru.

Spodná časť vitríny poslúži ako priestranný úložný priestor na prestieranie a ďalšie doplnky k stolovaniu alebo na čokoľvek iné. Je rozdelená jednou policou, čo pomáha k udržaniu prehľadu v uložených veciach.

Veľká vitrína si nájde svoje miesto pri zariaďovaní interiéru, hlavne  v modernom a loftovom štýle. Zaujímavá je aj farebná kombinácia - teplý dub monastery a tajomný dub čierny. Štruktúra dreva vnesie do interiéru útulnosť, čierna farba zase dávku elegancie.

Ideálne umiestnenie komody bude určite v obývačke či jedálni a na dosiahnutie jednotného vzhľadu interiéru odporúčame skombinovať ju s ďalšími prvkami z kolekcie Kassel.

Rozmery
Výška:
145  cm
Šírka:
100  cm
Hĺbka:
41  cm
Materiál:
nábytková doska, tvrdené sklo 
Osvetlenie:
v ponuke ako samostatný produkt 
Počet dverí:
farba:
čierna, hnedá 
Váha:
65  kg

Názory

Komentáre (0)

Inšpirácie

Naposledy prezerané